English Deutsch

Menu zimowe

 

Krem z dyni z dodatkiem pesto i pieczonym boczkiem

 

Cena: 10 zł  

 

Pierogi faszerowane kaszą gryczaną, grzybami i karmelizowaną marchewką

z sosem orzechowym

 

Cena:  12 zł     

 

Polędwiczka wieprzowa podawana z racuchami z dyni

i karmelizowaną gruszką z sosem oliwkowym 

 

Cena:  27 zł     

 

Sandacz z pieca w pomarańczach na musie z mango

podany z purée ziemniaczanym i dodatkiem musztardy francuskiej 

 

Cena:  31 zł    

 

 

  • Wspaniałe
    wesela

    Uroczyste
    komunie

  • Profesjonalny
    catering

    Konferencje i
    szkolenia

  • Imprezy
    okolicznościowe

    Wirtualny
    spacer

  • Sala
    klubowa

    Bankiety i
    przyjęcia

Jak do nas trafić

Dane kontaktowe

GRINGO - hotel i restauracja

ul. Ogrodowa 25
64-920 Piła

 

tel.: (+48) 67 353 24 40
kom: (+48) 607 390 341

e-mail: restauracja@gringo.pila.pl

Copyright © 2006 - 2013  |  GRINGO - hotel i restauracja
Projekt i realizacja KAMPEKI